Wie zijn wij?

Wij zijn twee broers, Olaf en Michael Koch en hebben ca. 40 jaren met pieken en dalen een metaalbewerkingsbedrijf gerund in het groene hart van de Alblasserwaard: Groot-Ammers. De laatste 15 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in de toelevering van draai – en freeswerk voor o.a. de exclusieve jachtbouw, voedingsmiddelenindustrie, aandrijftechniek en matrijzenbouw. In de loop der jaren hebben wij in kleine en grote stappen het gehele productieproces geoptimaliseerd, wat resulteerde in een forse rendementsverbetering.

In 2019 hebben wij besloten om 90% van onze bedrijfsactiviteiten te beëindigen en ons machinepark, bedrijfspand en inventaris te verkopen. We hebben in ons voormalige bedrijfspand een klein gedeelte gehuurd, hier produceren we nog gestanste producten en maken nog leuke hobby projecten. 

De knowhow die wij in de loop van de vele jaren hebben opgebouwd willen wij graag delen en ter beschikking stellen voor bedrijven die interesse hebben om hun productiviteit en uiteindelijk hun winstgevendheid te vergroten. Wij zijn mensen van de praktijk en combineren “old school” met moderne techniek.

Over ons

KOCH WERKT! Is een adviesbureau voor de verspaningstechniek in de metaalbewerking. Wij adviseren en geven training op het gebied van, werkvoorbereiding, engineering, programmeren, maar ook 3D printing.

Contactgegevens

Koch Werkt

Ambachtsweg 13

2964 LG Groot-Ammers

Michael: 06 200 043 45

Olaf: 06 122 898 00

Social media